Copyright © Alle rechten voorbehouden.                                                      Ontwikkeld door Rudy Beirnaert.                                                        Verkoopsvoorwaarden | Privacybeleid
R udyBeirnaert
T echnical
S ervices Biesten 59
9810 Nazareth-Eke
Tel/fax 0032 9 385 66 66
GSM 0472 73 84 41
Onr. BE 0740-417-529 COMPUTERS EN
RANDAPPARATEN
VERKOOP EN HERSTELLINGEN
Kaspersky AV RTS Eke. Wie zijn wij. Kaspersky AV. Help. C  O  N  T  A  C  T Contact In opbouw
Wie zijn wij ?
Wij zijn een enthousiast bedrijf dat wordt geleid door Rudy Beirnaert.
Door zijn jarenlange ervaring (meer dan twintig jaar) in de verschillende takken van IT, weet hij de dag van vandaag wat de klant verwacht en wat de noden van deze tijd zijn.
Wij verkopen bijna uitsluitend A-merken, met een ruim assortiment aan zéér scherpe prijzen met een degelijke service en service na verkoop.
Wij bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt, instanties en openbare besturen. RTS stelt bij de dienstverlening altijd één ding voorop:
"Kwaliteit komt nooit toevallig tot stand.
Het is altijd de uitkomst van een intelligente inspanning."

WAT ZIJN ONZE DOELSTELLINGEN
Het is de bedoeling van RTS om alle computerliefhebbers zowel op particuliere als op zakelijke markt van hard- en software te voorzien tegen scherpe prijzen.
Om dit voor u te kunnen realiseren is het belangrijk dat bepaalde regels in acht worden genomen om zo de kosten te drukken:* een optimale samenwerking met onze leveranciers en distributeurs is van groot belang,
* een lage of zelfs geen voorraad (producten op stock bij de leverancier worden binnen de 24 uur geleverd door onze leverancier),
* geen grote, luxe winkel maar een doeltreffende toonzaal waar onze klanten terecht kunnen voor de nodige uitleg over de verschillende producten.
WAAROM KOPEN BIJ RTS
U kan bij ons terecht voor de aankoop, herstelling en onderhoud van pc's en randapparatuur, bureaumachines zoals kopieerapparaten, faxen, verschillende soorten printers, snijmachines, vouwmachines, nietmachines,...
Al onze prijzen op deze site inclusief BTW, exclusief recupeltaks, reprobel of bebat taksen.
Het is voor u als klant belangrijk dat wanneer bijvoorbeeld uw computer, randapparatuur of bureaumachine stuk is of niet naar behoren functionneert, u beroep kan doen op onze hersteldienst.